Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark realizeaza un climat placut pentru o fabrica europeana de încaltaminte CCC

Aparatele Mark pentru incalzire, racire si ventilatie

CCC, producator de pantofi, leader european, si-a extins considerabil depozitul si fabrica in Polonia in ultimii ani. Mark Climate Technology a furnizat un total de 135 de dispozitive pentru un climat interior placut, inclusiv panouri de radiatie, ventilatoare de recirculare si ventilatoare de extractie pentru acoperis.

Sala de prezentare a CCC este echipata cu panouri radiante Mark Infra Aqua Design. Aceste panouri de aluminiu estetice, plate și usoare sunt usor de instalat și de utilizat. Panourile sunt izolate termic cu vata minerala sau spuma poliuretanica. Ele pot fi folosite atat in ​​sali inalte, cat si in spatii mici. In plus, acestea pot fi procesate si in sisteme de plafoane. Designul atractiv al panourilor de radiatii garanteaza o gama larga de aplicatii, atat in ​​cladirile industriale, cat si in spatiile publice.

Panourile Infra Aqua Eco sunt instalate in depozit. Aceste panouri radiante usoare, pe baza de apa, pot fi incalzite si racite. Panourile radiante ofera posibilitatea de incalzire fara deplasarea aerului. Caldura este de asemenea obtinuta numai in locul in care este necesara. Datorita timpului scurt de incalzire si temperaturii scazute a camerei, se poate realiza o economie de energie ridicata.

In plus, in depozit exista dispozitive ECOFAN. Aceste ventilatoare de recirculare asigura ca aerul cald care se ridica, este transportat inapoi la podea. Ca urmare, camera se incalzeste mai repede, iar consumul poate fi redus pana la 30%. Pentru extragerea aerului utilizat din cladire, exista 18 ventilatoare de extraxtie MDV Blue pe acoperis. Aceste ventilatoare garanteaza un consum redus de energie în combinatie cu performante excelente.

Mark Climate Technology este specialist in controlul climatic de aproape 75 de ani. De la sediul central din Veendam si de la locatiile de vanzari si service din Belgia, Germania, Irlanda, Polonia si Romania, Mark ofera o gama importanta de produse pentru racire, incalzire și ventilatie.

© Mark 2022 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies