Inapoi
Inapoi

Certificari si calitater a marcii

Calitate garantată Mark Climate Technology

Mark Climate Technology se străduiește pentru o calitate de neegalat. Producția sistemelor noastre de climatizare are loc în propriile fabrici și are loc numai în conformitate cu cele mai bune metode de certificare și mărci de calitate. Acest lucru ne permite să garantăm o calitate constantă. Împreună cu anii de cunoștințe și experiență acumulate, acest lucru vă oferă securitatea pe care o doriți.

RLT Richtline-01

RLT Richtline-01

RLT Raumlufttechnische Geräte Herstellerband e.V. logo Unități de recuperare a căldurii AIRSTREAM certificate conform RLT Richtlinie-01. Scopul organizației RLT este de a oferi o imagine transparentă a unităților de tratare a aerului oferite de furnizor. RLT Richtlinie-01 se concentrează în principal pe piața germană.

Clasa de eficiență energetică pentru unitățile de tratare a aerului aprobate de RLT se bazează pe clasele de viteză a aerului definite în DIN EN 13053:2012, consumul de curent al motoarelor și rata de recuperare a căldurii a schimbătorului de căldură diagonal. Dacă cerințele specifice dintr-o clasă sunt îndeplinite, urmează certificarea.

Mark AIRSTREAM a fost testat și aprobat de TüV Süd și a primit certificatul A+ pe baza măsurătorilor. Prin acest certificat, consilierii, utilizatorii finali și instalatorii sunt asigurați că lucrează cu echipamente de ventilație de cea mai înaltă calitate.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Kiwa ISO 9001 logoMark Climate Technology este certificată ISO 9001 de 25 de ani. ISO 9001 este un standard internațional care stabilește cerințe pentru sistemul de management al calității al unei organizații. Sistemul subliniază importanța dezvoltării și îmbunătățirii continue în raport cu cerințele clienților, calitatea produselor și serviciilor, proceselor și performanței. Sistemul de management al calitatii este examinat anual de catre un auditor de la KIWA.

Privind în mod regulat cu atenție sistemul nostru de calitate și procesele noastre, calitatea pe care o oferim rămâne la un nivel înalt. Prin urmare, suntem foarte încântați că am obținut din nou certificatul ISO 9001.

F-Gas

F-Gas

Kiwa F-gas logo

Firmele de instalații și alte companii care efectuează lucrări de întreținere și inspecție la echipamente frigorifice, aparate de aer condiționat sau pompe de căldură trebuie să fie certificate în conformitate cu BRL 100 „Orientări de evaluare a certificatului de gaze F pentru companii”. Mark Climate Technology a fost, de asemenea, certificată.

Știați că unitățile de tratare a aerului Mark pot fi furnizate Plug & Play cu o pompă de căldură integrată? Prin utilizarea pompelor de căldură DX, este posibil nu numai ventilarea, ci și răcirea și încălzirea într-un mod durabil. Ca standard, Mark Climate Technology furnizează pompele de căldură integrate și testate pe același cadru ca și unitatea de recuperare a căldurii, care este apoi livrată complet Plug & Play la locație.

Pompele de căldură pot fi livrate și separat, după care punerea în funcțiune are loc la locație.