Inapoi
Inapoi

Centrale de tratare a aerului Plug & Play cu pompă de căldură integrată

Răcire, încălzire și ventilație durabile

Știați că unitățile de recuperare a căldurii și centralele de tratare a aerului Mark AIRSTREAM pot fi furnizate și cu o pompă de căldură integrată. Prin utilizarea pompelor de căldură DX, este posibil nu numai ventilarea, ci și răcirea și încălzirea într-un mod durabil.

Standard, Mark livrează pompele de căldură împreună cu unitatea pe o platformă atașată. Unitatea, inclusiv pompele de căldură, este complet asamblată și testată în fabrica noastră, după care unitatea este livrată Plug & Play. Deoarece lucrarile de refrogerare au fost făcute în avans, se pot economisi timp și costuri în timpul instalării finale.

Pentru o funcționare eficientă și corectă, unitățile sunt echipate cu un control complet integrat: controlul OJ-Air2. Acest control este programat in functie de fiecare proiect in parte.

Pompele de căldură pot fi livrate și separat, fiind puse in fnctiune ulterior, la locul amplasarii.

Beneficii ale centralei de tratare a aerului Mark cu pompă de căldură

  • Încălzire, răcire și ventilație durabile
  • Randamente ridicate
  • Consum redus de energie
  • Plug & Play (gata de conectare)
  • Punere în funcțiune ușoară
  • Diverse configurații posibile
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-4
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-3
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-1
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-6
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-2
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-5
Unitati-de-tratare-aer-AHU-HRV-pompa-de-caldura-integrata-7
Certificată F-Gas

Certificată F-Gas

Firmele de instalații și alte companii care efectuează lucrări de întreținere și inspecție la echipamente frigorifice, aparate de aer condiționat sau pompe de căldură trebuie să fie certificate în conformitate cu BRL 100 „Orientări de evaluare a certificatului de gaze F pentru companii”.

Mark Climate Technology are și acest certificat. Personalul care lucrează cu pompele de caldura în fabrică are și o diplomă F-gas.

Citiți mai multe despre certificările și mărcile noastre de calitate

AIRSTREAM Unitate de Recuperare a Caldurii

Unitatea de recuperare a caldurii AIRSTREAM este disponibila in doua versiuni, atat pentru instalare in interior cat si in exterior. AIRSTREAM CFX este echipat cu un schimbator de caldura contracurent cu by-pass de inalta eficienta certificat. AIRSTREAM HWX este echipat cu un schimbator de caldura rotativ rezistent la coroziune.

AIRSTREAM Unitate de Recuperare a Caldurii

AIRSTREAM AHU Centrale Tratare Aer

Mark a dezvoltat o gamă de centrala de tratare a aerului (CTA) cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o centrale tratare aer simplă până la o centrale tratare aer complet controlată automată potrivită pentru uzul în exterior sau în interior.

AIRSTREAM AHU Centrale Tratare Aer