Inapoi
Inapoi

Declaratie de Confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor personale ale clientilor, furnizorilor si a altor contractori

Dorim sa va atragem atentia asupra faptului ca vom colecta si utiliza datele personale pe care ni le furnizati, deoarece este necesar pentru a incheia si a executa orice acord cu dumneavoastră. Acest lucru se aplica atat clientilor nostri (potentiali), cat si partilor de la care achizitionam bunuri si / sau servicii.

Dacă sunteti (potențial) client al nostru, folosim datele dvs. pentru a va trimite o oferta, pentru a putea determina ce specificatii sau cerinte trebuie sa respecte un anumit element sau serviciu, pentru a putea livra bunuri sau pentru a fi capabili sa efectuam lucrari pentru dvs., sa intocmim facturi si sa comunicam cu dvs. fara probleme si in mod eficient cu privire la aspectele legate de punerea in aplicare a acordului.

Dacă sunteți (potențial) furnizor sau contractor, detaliile dvs. personale sunt, de asemenea, necesare pentru incheierea si executarea contractului. In momentul cumpararii, este necesar sa va informam care sunt specificatiile sau cerintele pe care un element sau serviciu in opinia noastra trebuie sa le respecte, sa va trimitem o cerere de oferta sau sa plasam o comanda, sa platim facturile si sa comunicam cu dvs. despre alte aspecte ale acordului rapid si eficient.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dvs. personale. Daca ne furnizati date personale insuficiente sau deloc, este posibil sa nu putem efectua activitatile mentionate mai sus.

Transferul catre terțe parti

In legatura cu punerea in aplicare a unui posibil acord cu dvs., este posibil sa furnizam datele dvs. personale partilor care ne furnizeaza piese, materiale si produse sau care lucreaza conform instructiunilor noastre. In plus, folosim spatiu pe server pentru stocarea (unor parti) a administrației de vanzari si achizitii, din care fac parte si datele dvs. personale. De asemenea, folosim Microsoft Office si optiunile de stocare asociate pentru e-mail-uri si alte fișiere. Deoarece utilizăm un serviciu de corespondenta pentru buletine informative, datele dvs. personale sunt in cele din urmă transmise furnizorului acestui serviciu.

Marketing

Daca ne-ati dat permisiunea de a face acest lucru, vom stoca si utiliza datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a va informa personal in viitor prin e-mail cu privire la produsele si serviciile existente si noi si pentru a face o oferta. Folosim Mailchimp. De fiecare data cand va trimitem un mesaj publicitar, aveți ocazia sa ne anunțati ca doriti sa va dezabonati. Pentru aceasta, va rugam ss consultati link-ul de dezabonare din partea de jos a fiecarei corespondente.

Perioada de salvare a datelor cu caracter personal

Daca ati solicitat o oferta de la noi, dar nu ati mai devenit client, vom sterge datele dvs. in cel mult sapte ani de la ultimul contact. Chiar daca am primit o oferta de la dvs., dar nu am devenit clientul dvs., datele dvs. personale vor fi eliminate in cel mult sapte ani de la ultimul contact. Daca ati devenit clientul nostru sau suntem cu dvs., va vom salva datele personale pentru o perioadă de șapte ani de la sfarsitul anului financiar in care a fost executat integral acordul cu dvs. Perioada de șapte ani corespunde perioadei in care suntem obligati sa pastram administratia noastra pentru autoritatile fiscale olandeze. Dupa această perioadă, vom sterge datele dvs. personale.

Drepturile dvs.

Aveti dreptul sa ne cereti sa vedeti datele dvs. personale. Daca exista motive sa faceti acest lucru, puteți, de asemenea, sa ne solicitati sa completam detaliile dvs. personale sau sa modificam inexactitatile. De asemenea, aveți dreptul sa solicitati stergerea datelor dvs. personale sau limitarea utilizarii datelor dvs. personale. De asemenea, puteti obiecta cu privire la colectarea si utilizarea datelor dvs. sau puteti depune o plangere la Autoritatea olandeza pentru protectia datelor. In cele din urma, puteti sa ne solicitati sa obtineti fisierul dvs. cu date cu caracter personal sau sa transferam datele respective unei tert parti. Pentru a-ți exercita drepturile, poti sa contactezi: (Eddy Gruben, Quality Officer, PO Box 13, 9645 AA, Veendam, 0598 656600 și E.Gruben@mark.nl). De asemenea, ne puteti contacta cu intrebari sau pentru mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor dvs. personale.

Mark Holding B.V., 17 Aprilie 2018.

Contact

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.