Inapoi
Inapoi

Disclaimer

Drepturi de autor

Continutul acestui site, inclusiv imagini, text si date protejat prin drepturi de autor de Mark Climate Technology. Copierea de pe acest site sau orice parte a acestuia este interzisa fara permisiunea prealabila in scris a Mark Climate Technology.

Marci

Daca nu se prevede altfel, toate marcile sunt proprietatea Mark Climate Technology. Acest lucru se aplica atat la cuvinte cat si la imagini. Fara permisiunea scrisa a Mark Climate Technology nu este permisa utilizarea acestei marci.

Raspundere

Continutul acestui site a fost creat de catre Mark Climate Technology, cu cea mai mare grija si atentie.

Cu toate acestea, Mark Climate Technology nu poate garanta faptul ca continutul, informatiile speciale si datele continute de acesta sunt corecte si complete in toate privintele.

Mark Climate Technology nu accepta nici o raspundere pentru exactitatea informatiilor. De asemenea, Mark Climate Technology, nu poate fi considerat responsabil cu niciun fel de daune directe sau indirecte, de orice natura, care decurg din sau sunt cauzate sau legate in orice fel de utilizarea site-ului sau informatiile obtinute de pe site. Acest lucru este valabil pentru orice (in) accesibilitate a site-ului.

Citate

Folosirea de citate sau parti din acest website este interzisa.

Logare

Logarea la Mark Climate Technology se face numai in scris, agresorii vor fi urmariti penal.

Informații personale

În Declarația de confidențialitate a Mark Climate Technology puteți citi cum folosim și procesăm datele personale.

Contact

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.