Inapoi
Inapoi

Durabilitate

Misiunea durabilă Mark

Tranziția energetică are loc. Cea mai mare parte a energiei pe care o folosim în prezent provine din combustibili fosili. Extragerea acestuia provoacă multe daune naturii și mediului. Trecerea de la combustibilii fosili la energia durabilă ar trebui să asigure încetinirea schimbărilor climatice cât mai mult posibil.

Încălzire cu hidrogen gazos

Încălzire cu hidrogen gazos

Hidrogenul gazos va aduce o contribuție valoroasă în urmărirea deconectării a sute de mii de clădiri de la gazul natural în următorii ani [în Olanda]. Mark Climate Technology este, de asemenea, implicat în acest lucru. Liderul de piață în controlul climei are în continuare rezultate bune pe toate fronturile și continuă să se dezvolte. Compania olandeză se concentrează în prezent pe dezvoltarea de încălzitoare de aer care funcționează cu hidrogen gazos. Cercetările au arătat că rețeaua de gaz olandeză este potrivită și pentru hidrogen. Cu o rețea olandeză fără precedent, aceasta oferă posibilități enorme pentru viitor.

Recent, Mark Climate Technology a început primele teste. Mark și-a făcut deja încălzitoarele de aer pe gaz și încălzitoarele radiante adecvate pentru gaz natural cu un amestec de 20% hidrogen gazos. Departamentul tehnic Mark este ocupat să obțină certificarea produselor pe gaz pentru 100% hidrogen gazos. Deoarece aparatele sunt 100% neutre în CO2 și nu generează emisii, ele reprezintă o parte importantă a tranziției energetice.

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Mark Climate Technology continuă să se dezvolte, inclusiv în domeniul sustenabilității și al circularității. Din ce în ce mai des, oamenii urmăresc o certificare BREEAM pentru noua lor clădire. De aceea, o firmă independentă de inginerie pentru metodele de certificare BREEAM a evaluat produsele MARK. Pentru BREEAM-NC, produsele Mark Climate Technology pot obține până la 15 puncte.

Mark is BREEAM ready!