Inapoi
Inapoi

Industrie

Încălzirea unui spațiu mare

Sectorul industrial implică si partea de climatizare a halelor și clădirilor mari. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient din punct de vedere energetic, Mark Climate Technology oferă diverse soluții.

Generatoarele de aer cald pe gaz Mark sunt ideale pentru încălzirea garajelor, depozitelor și atelierelor. Încălzitoarele de aer Mark sunt instalate în mod obișnuit în combinație cu destratificatoare de aer. Destratificatoarele de aer ECOFAN W asigură atât o distribuție optimă a aerului cald, cât și confort în încăpere. Un ECOFAN W controlat prin termostat transportă stratul cald sub acoperişul zonei ocupate. Ca rezultat, camera se încălzeşte mai rapid, iar consumul de gaz în unele cazuri poate fi redus cu până la 30%.

Ai nevoie de racire pe langa incalzire? Atunci un sistem de pompa de caldura VRF este o alegere buna. Un sistem VRF este un sistem de climatizare complet și eficient din punct de vedere energetic, cu o unitate exterioară (pompă de căldură), un circuit de conducte și cel puțin o unitate interioară. Sistemul funcționează ca o pompă de căldură aer-aer. Aerul cald din interior este evacuat în exterior de către pompa de căldură, răcind încăperea. Pe lângă răcire, un sistem VRF poate și încălzi. Aplicațiile unui sistem VRF sunt în principal clădirile mari. Datorita capacitatii sale mari, MISTRAL MDX este foarte potrivit pentru incalzirea si racirea spatiilor mari precum hale industriale, depozite, centre de distributie, showroom-uri si garaje.

Ghent-Logistics-Campus-Incalzi-Mark-Climate-Technology

Reducerea pierderilor de caldura

Clădiri industriale (de ex. halele fabricilor și centrele de distribuție) au in general mai multe uși mari de acces. Un dezavantaj major al acestui lucru este că aerul cald iese și aerul rece intră, rezultând costuri suplimentare de încălzire. Pentru a preveni acest lucru, Mark Climate Technology oferă diferite tipuri de perdele de aer.

O perdea de aer creează o separare între aerul exterior rece (mai rece) și aerul cald (mai cald) din interior. La intrarea în încăpere, persoana va resimți imediat o temperatură confortabilă. În plus, perdelele asigură că praful, mirosurile neplăcute și insectele nu pătrund în clădire. În acest fel, companiile pot menține porțile de acces deschise printr-un mod efcient din punct de vedere energetic.

Suprafața încălzită

Uneori, clădirile mari sunt doar parțial folosite de către angajați. Astfel, în situația aceasta, ar fi inefiecient să încălzim întreaga clădire. În acest caz, cea mai potrivită soluție este încălzirea spațiului cu panouri radiante. Încălzitoarele radiante cu tub negru și panourile radiante, cunoscute și sub numele de încălzitoare cu infraroșu de la Mark Climate Technology, pot fi folosite în spațiile care necesită încălzire.

Când folosește încălzirea radiantă, utilizatorul se simte confortabil la o temperatură mai scăzută a camerei. Datorită timpului scurt de încălzire și a temperaturii mai scăzute a camerei, aparatele cu radiație pot realiza economii mari de energie. În plus, cu acest tip de încălzire pe tavan, se economisește mult spațiu , iar incalzirea se realizează fără curent de aer, praf sau mișcare a aerului. Pardoseala va avea de asemenea o temperatura mai ridicata, ceea ce ofera un plus de confort.

panouri-radianteincalzire-depozit
Electric-incalzire-industrie
negru-tub-radiant-incalzire-incalzire-spatii-mari
Hala-de-distributie-a-perdelei-de-aer-industriale

Soluții de încălzire industriale

Mark Climate Technology are o gamă largă de produse de climatizare pentru încălzirea, răcirea și ventilarea clădirilor industriale. O soluție personalizată pentru fiecare proiect! Contactați agenții noștri de vânzări pentru consiliere gratuită.

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.