Inapoi
Inapoi

Educatie

Ventilația in școli

În multe școli, universități și alte instituții de învățământ, mediul interior este substandard. Acest lucru are un impact negativ asupra performanței de învățare și a sănătății elevilor și profesorilor. Calitatea proastă a aerului din interior duce la probleme de sănătate. În 70-80% din sălile de clasă concentrația de CO2 este prea mare (> 1200 ppm). Acesta este un indiciu al unei ventilații insuficiente și al calității proaste a aerului. Alte probleme comune de mediu interioare sunt temperaturile prea scăzute și curentul de aer în timpul iernii și supraîncălzirea vara.

De ce ventilatie?

Un climat interior optim în școli are un efect pozitiv asupra învățării. Un climat interior nefavorabil poate duce la pierderea concentrării și oboseală pentru elevi și profesori, precum și creșterea absențelor din cauza bolii. Pe lângă încălzire și răcire, ventilația trebuie să aibă loc pentru a crea un climat interior sănătos în școli. La ventilarea unei clădiri, aerul murdar este extras și este furnizat aer proaspăt exterior.

Un climat interior optim pentru fiecare sală de clasă

Mark Climate Technology este specialist în climatizare de 75 de ani. Din fabrica noastră din Olanda oferim o gamă de vârf pentru încălzire, răcire și ventilație. În domeniul ventilației școlilor, unitatea noastră de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM poate fi soluția. Această unitate de recuperare a căldurii are o eficiență de până la 90%. Aceasta înseamnă că 90% din energia expulzată este furnizată aerului proaspăt admis.

Aplicați ventilație la școală? Contactaţi-ne!

Mark Climate Technology îi place să se gândească la soluția ta de ventilație perfectă. Consilierii noștri tehnici sunt întotdeauna dispuși să ofere consiliere gratuită.

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.