Inapoi
Inapoi

Climat interior optim pentru comunitatea școlară Winkler Prins

Ventilatia școlii Winkler Prins Veendam

În numele Niemeijer Installatietechniek, Mark Climate Technology a livrat unități de tratare a aerului pentru construcția nouă și renovarea comunității școlare Winkler Prins din Veendam.

Construcție nouă

Noua construcție pentru complexul școlar, realizată în anul 2021, este formată din două clădiri școlare noi. Un total de patru unități de tratare a aerului Mark AIRSTREAM HWX cu recuperare de căldură au fost selectate pentru ventilația, încălzirea și răcirea clădirilor. Unitățile de recuperare a căldurii au volume de aer de 9.500 m3/h și 12.000 m3/h. Pentru recuperarea optimă a căldurii și umezelii, aparatele sunt echipate cu un schimbător de căldură rotativ. Datorită amortizoarelor încorporate, unitățile garantează o funcționare suplimentară silențioasă.

Renovare

Pe lângă construcția nouă, clădirile școlare existente vor fi complet renovate. Nu mai puțin de 7 unități de recuperare a căldurii AIRSTREAM oferă școlii aer proaspăt. Pentru renovare a fost aleasă recuperarea căldurii prin intermediul unui schimbător de căldură rotativ.

Renovarea complexului școlar va fi finalizată înainte de noul an școlar 2022-2023.

Winkler-Prins-Veendam-scoala-educatie-ventilatie-1
Winkler-Prins-Veendam-scoala-educatie-ventilatie-2
Winkler-Prins-Veendam-scoala-educatie-ventilatie-3
Un climat interior optim pentru fiecare sală de clasă

Un climat interior optim pentru fiecare sală de clasă

Mark Climate Technology este specialist în climatizare de 75 de ani. Din fabrica noastră din Olanda oferim o gamă de vârf pentru încălzire, răcire și ventilație. În domeniul ventilației școlilor, unitatea noastră de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM poate fi soluția. Această unitate de recuperare a căldurii are o eficiență de până la 90%. Aceasta înseamnă că 90% din energia expulzată este furnizată aerului proaspăt admis.

Desigur, exista multe alte solutii de climatizare pentru industria educatiei. Suntem bucuroși să vă oferim sfaturi fără angajamente.

Soluții climatizare in educație