Inapoi
Inapoi

Utilitate

Controlul climei pentru construcții nerezidențiale

Mark Climate Technology este specializata in crearea unui climat interior optim pentru cladirile nerezidentiale. In timp ce echipamentele noastre de climatizare s-au gasit in mod traditional in principal in cladirile industriale, s-a observat o schimbare in crestere catre piata de utilitati. Desigur, fiecare cladire necesita o abordare diferita, motiv pentru care suntem bucurosi sa oferim sfaturi specifice proiectului.

Soluții climatizare pentru clădiri de birouri

Soluții climatizare pentru clădiri de birouri

Un climat interior nefavorabil afectează productivitatea angajaților de birou cu până la 15%. Cauzele sunt atât un nivel ridicat de CO2, cât și temperatura camerei. Temperaturile ridicate ale camerei sunt adesea o problemă la locurile de muncă cu mulți utilizatori. Calculatoarele, electronicele, iluminatul și oamenii contribuie toate la temperatură. Suprafețele mari de sticlă care adună multă lumină solară afectează și ele temperatura.

Ventilația multiplă este adesea necesară pentru a asigura disponibilitatea de aer proaspăt suficient într-o clădire de birouri sau in birouri. O mare cantitate de energie se pierde atunci când se utilizează echipamente standard de ventilație. Pentru a contracara această pierdere de energie, Mark a inclus o unitate de recuperare a căldurii, AIRSTREAM, în gama sa de produse. Unitatea are o eficiență de până la 90%. Aceasta înseamnă că 90% din energia expulzată este furnizată aerului proaspăt admis.

Recuperatoare de caldura pentru birouri
Sisteme de climatizare pentru sectorul de retail

Sisteme de climatizare pentru sectorul de retail

Mark Climate Technology oferă diverse soluții pentru un climat interior plăcut pentru magazine sau showroom-uri. De la un sistem complet de climatizare cu încălzire, răcire și ventilație până la dispozitive de climatizare care funcționează individual. Mark TANNER MBA este foarte potrivit pentru camerele cu tavan jos. În combinație cu un cazan de încălzire, centrală sau cu o pompă de căldură, acest încălzitor de aer alimentat cu apă va încălzi rapid magazinele.

TANNER CLA și LDA SWIRL sunt foarte potrivite pentru instalarea într-un sistem de tavan. Ambele încălzitoare menționate sunt echipate standard cu un ventilator EC modulator, care permite unității să moduleze complet puterea și capacitatea de aer. Acest lucru asigură o funcționare redusă și eficientă din punct de vedere energetic.

Aeroterma apa calda
Videoclipul-Mall-of-the-Netherlands-Mark-Climate-Technology

Un climat interior optim pentru orice tip de utilizare

Un climat interior sănătos și plăcut depinde de activitățile care au loc în mod obișnuit în clădire sau spațiu. Pe lângă soluțiile de climatizare pentru magazine și clădiri de birouri, produsele Mark Climate Technology sunt potrivite și pentru toate tipurile de clădiri nerezidențiale.

Panourile radiante sunt foarte potrivite pentru utilizarea în săli de sport și săli de sport. Încălzirea cu panouri radiante cu apă caldă are ca rezultat încălzirea fără curent de aer, praf sau mișcare a aerului. În plus, căldura ajunge doar la locația necesară. Datorită perioadei scurte de încălzire și a unei temperaturi mai scăzute a camerei, pot fi realizate economii mari de energie.

În spitale, clinici, precum și, de exemplu, în cinematografe, este importantă combinația optimă de încălzire, răcire și ventilație. Așa-numitul tratament al aerului unei clădiri poate fi controlat perfect cu o unitate de tratare a aerului sau cu o unitate de recuperare a căldurii.

Magazine-solutii-climatice-perdele-de-aer-vanzare-cu-amanuntul
panouri-radiante-incalzire-sali-de-sport
Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-2-1
panouri-radiante-incalzire-showroom

Sectorul Educației

Pe tema ventilației școlilor și a climatului interior plăcut pentru clădirile de învățământ, Mark Climate Technology este partenerul potrivit!

Soluții climatizare in educație

Sectorul ospitalității

Sistemul de climatizare asigură încălzire, răcire și aer proaspăt în restaurante, hoteluri, baruri sau cafenele. Mark este bucuros să vă sfătuiască!

Soluții climatizare pentru industria de catering

Soluții climatizare pentru utilitati

Fiecare clădire are un aparat diferit. Fie că este vorba de clădiri de birouri, magazine, săli de sport sau spitale, Mark Climate Technology are soluția perfectă de climatizare pentru fiecare. Consilierii noștri tehnici vor fi bucuroși să ofere sfaturi personalizate, gratuite. Luati legătura!

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.