Inapoi
Inapoi

Încălzitoare de aer cu gaz pentru magazin de bricolaj

Încălzitoare de aer de înaltă eficiență pentru încălzire și ventilație

Mark Climate Technology a furnizat 2 încălzitoare de aer GC + HR cu un ventilator centrifugal pentru reconstrucția Karwei, un magazin de bricolaj, în Apeldoorn. Aparatele servesc la încălzirea și ventilarea zonei de vânzare. Plenul conectat asigură o distribuție optimă a aerului. În plus, 2 bucăți de încălzitoare de aer GS + HR cu ventilator axial sunt furnizate pentru încălzirea zonei de acces și zona de primire a mărfii.

Dulapuri de comandă la distanță personalizate

La cererea clientului, Mark a furnizat dulapuri de comandă de la distanță special concepute pentru controlul încălzitorului de aer. Aceste dulapuri de control fac posibilă modularea mai multor încălzitoare de aer în funcție de temperatura camerei.

Ce este incalzirea cu aer cald?

Ce este incalzirea cu aer cald?

Un generator de aer suflă aer cald în cameră. Acest aer este încălzit prin intermediul unui modul de încălzire pe gaz. Modulul de încălzire cu modulare prin condensare de înaltă eficiență G+ are o eficiență de peste 106%, ceea ce înseamnă că pot fi realizate economii semnificative de energie. Aerul cald este suflat în cameră cu ajutorul unui ventilator. Unitățile noastre pot fi echipate sau sunt echipate cu un ventilator EC ca standard. Aceste ventilatoare cu viteză controlată și eficiente din punct de vedere energetic sunt foarte silențioase și oferă cea mai mare eficiență prin controlul vitezei.

Cauți generator de aer pe gaz? Mark Climate Technology este alegerea potrivită pentru un sistem de încălzire al aerului de înaltă calitate și accesibil. Puteți conta întotdeauna pe o calitate excelentă, deoarece dezvoltăm și producem intern generatoarele noastre pe gaz. Datorită unei game extinse de capacitati, generatoarele au o gama variata de aplicatii.

Generator de aer cald