Inapoi
Inapoi

Sectorul ospitalității

Controlul climatului în sectorul ospitalității

În sectorul ospitalității, crearea unui climat interior plăcut este foarte importantă. La urma urmei, oaspeții trebuie să se simtă confortabil într-un restaurant, hotel, bar sau cafenea. Un sistem de climatizare nu numai că asigură încălzirea și răcirea camerei sau clădirii, dar îmbunătățește și calitatea aerului din instalație.

O temperatură plăcută pentru fiecare oaspete al hotelului

Climatul interior al unui hotel este supus așteptărilor și dorințelor diferiților utilizatori. Nu doar pentru camerele de hotel, ci și pentru restaurant, bucătărie, hol și săli de conferințe. Este important să se realizeze un climat interior optim pe tot parcursul. Toate aceste spatii trebuie sa fie prevazute cu incalzire, racire si ventilatie in mod specific. Calitatea sănătoasă a aerului și un nivel scăzut de zgomot sunt, de asemenea, importante atunci când alegeți un sistem de climatizare pentru hoteluri.

Unitățile de tratare a aerului de la Mark Climate Technology sunt deosebit de potrivite pentru reglarea climatului interior al hotelurilor. De exemplu, unitatea de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM asigură încălzire, răcire și ventilație. Această unitate de recuperare a căldurii are o eficiență de până la 90%. Înseamnă că 90% din energia extrasă este adăugată aerului proaspăt de alimentare. Pentru o funcționare eficientă și corectă, unitățile sunt echipate cu un control complet integrat: controlul OJ-Air2. Acest control este programat in functie de fiecare proiect in parte, făcând aceste unități o alegere eficientă din punct de vedere energetic!

O bună extracție a aerului este de mare importanță pentru bucătăria unui restaurant (hotel). Pentru aceasta poate fi folosit un extractor de acoperiș MDV BLUE. De asemenea, proiectăm unități de tratare a aerului complet personalizate pentru extracția și ventilația bucătăriilor hotelurilor și restaurantelor. Acestea sunt echipate cu filtre de grăsime și de carbon pentru filtrarea prafului fin și a aerului de gătit.

tratarea-aerului-recuperare-caldura-climat-interior-hotel
Incalzire terasa

Incalzire terasa

Când oaspeții stau afară, pe terasă, ar trebui să experimenteze o temperatură plăcută. Încălzitoarele noastre cu infraroșu pentru terasă sunt o soluție excelentă în acest scop. Mark INFRA ER+ este un încălzitor electric cu infraroșu care încălzește imediat obiectele și oamenii în 3 secunde, folosind cea mai recentă tehnologie. Încălzirea cu infraroșu este considerată ca fiind foarte plăcută și poate fi folosită într-un mod foarte țintit.

Încălzitoarele cu infraroșu sunt o alegere foarte potrivită pentru încălzirea în interior!

Vizualizați încălzitoarele radiante de la Mark
Perdele de aer

Perdele de aer

Ușile unui restaurant sau cafenea sunt deschise și închise în mod regulat de persoanele care intră și ies. În acest proces se pierde multă căldură. Această pierdere de căldură poate fi prevenită folosind perdele de aer. Perdelele de aer creează o separare între aerul rece exterior și aerul cald din interior. La intrarea în cameră, vizitatorul experimentează imediat o temperatură confortabilă. In plus, aparatele asigura ca praful, mirosurile neplacute si insectele din exterior sa nu intre. În acest fel, un restaurant își poate deschide porțile într-un mod eficient din punct de vedere energetic.

Vedeți perdelele de aer de la Mark

Incalzire, racire si ventilatie pentru industria ospitalitatii

Fiecare restaurant, hotel sau bar are un aspect și o suprafață diferită. Ca urmare, soluția climatică va diferi în funcție de proiect. Mark Climate Technology este bucuros să vă sfătuiască!

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.