Inapoi
Inapoi

Ventilație și recuperatoare de căldură pentru restaurante

Ventilație și recuperatoare de căldură pentru restaurante The Ranch

Mark Climate Technology a furnizat un AIRSTREAM CFX pentru controlul climatizării restaurantului latino-american The Ranch.

Mark AIRSTREAM CFX 6400 este echipat cu un schimbător de căldură din aluminiu cu eficiență ridicată (până la 90%) pentru recuperarea căldurii extrase. Unitatea exterioară furnizată are un debit de aer de 6400 m3/h. Întregul restaurant, cu o suprafață de 600 m2, va primi ventilația necesară fără a fi nevoie de energie termică suplimentară. Pentru încălzirea de bază au fost alese calorifere. În total, restaurantul oferă spațiu pentru 450 de oaspeți.

În plus, pentru bucătărie au fost instalate trei unități de extracție Mark cu un debit de aer de 4000 m3/h.

Unitate de Recuperare a Caldurii PLUG & PLAY

Unitate de Recuperare a Caldurii PLUG & PLAY

Unitatea de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM a fost echipată cu un sistem de control foarte avansat care controlează unitatea pe baza presiunii și a orificiilor de aerisire pe baza de CO2. Clientul poate gestiona sistemul de control prin PC sau prin interfața de utilizator furnizată. Unitățile sunt furnizate standard Plug & Play.

Mark AIRSTREAM respectă pe deplin cerințele europene actuale și viitoare ale EU1253.

AIRSTREAM Unitate de Recuperare a Caldurii

Sectorul ospitalității

Un sistem de climatizare asigură încălzire, răcire și aer proaspăt în restaurantul, hotelul, barul sau cafenea. Mark este bucuros să te sfătuiască!

Soluții climatizare pentru industria de catering

Utilitate

Fiecare clădire are un aparat diferit. Fie că este vorba de clădiri de birouri, magazine, săli de sport sau spitale, Mark Climate Technology are soluția perfectă de climatizare pentru fiecare. Consilierii noștri tehnici vor fi bucuroși să ofere sfaturi personalizate, gratuite. Luati legătura!

Soluții climatizare pentru utilitati