Inapoi
Inapoi

Control pentru centralelede tratare a aerului Mark

Control specific pentru centralele de tratare a aerului pentru fiecare proiect in parte

Centralele de tratare a aerului Mark AIRSTREAM și AHU sunt furnizate standard Plug & Play. Pentru o funcționare eficientă și corectă, unitățile sunt echipate cu un control complet integrat: controlul OJ-Air2. Acest control este programat in functie de fiecare proiect in parte.

OJ control controlează întreaga unitate: bypass-ul schimbătorului în contracurent, sau controlul schimbatorului de caldura rotativ, controlul clapetelor și ventilatoarelor, dar și semnalizarea filtrelor. Fiecare unitate este complet conectată la comutatorul de service. Opțional, este posibilă controlul unei supape cu 3 căi pentru un răcitor, un încălzitor sau un schimbător de căldură cu comutare.

Ventilația în funcție de cerere este posibilă și pe baza CO2, calitatea aerului, presiune sau umiditate. Funcția de ventilație nocturnă vara și de protecție împotriva înghețului sunt, de asemenea, integrate în control.

Dacă doriți să vă realizați un control personalizat, putem cabla intern unitățile de tratare a aerului până la o cutie de borne.

Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-1
Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-2
Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-3
Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-4
Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-5
Control-Mark-unitati-de-tratare-aer-realizate-la-comanda-6

Operare user-friendly

OJ control este extrem de ușor de configurat și de utilizat. Acest lucru se poate realiza în trei moduri:

  • Interfata utilizator OJ cu panou Touch
  • Laptop/computer
  • OJ Cloud

Toate funcțiile centralei de tratare a aerului Mark pot fi efectuate cu ajtorul panoului de control OJ Touch cu ecran tactil. Developementul panoului de control se bazează pe o operare simplă și intuitivă. Meniurile sunt logice,se navigheaza usor in ele și au pictograme recunoscibile. Datorită afișajului grafic clar, utilizatorii au o imagine de ansamblu completă asupra funcționării sistemului. Valorile setate și cele curente sunt afișate vizual și pot fi setate intuitiv prin intermediul ecranului tactil.

De asemenea, este posibil să controlați CTA-urile folosind un laptop sau computer. Nu este necesar niciun software separat pentru aceasta. Web-base connection este posibilă printr-o conexiune la rețea. Accesul ușor se realizeaza printr-un browser web, cum ar fi Google Chrome.

Este posibil să atribuiți un nivel de acces pentru fiecare grup de utilizatori atât prin intermediul controlului web, cât și direct pe OJ Touch. În acest fel, doar utilizatorii autorizați pot modifica anumiți parametri ai sistemului. Se va introduce o parola pentru a schimba setarile relevante pentru instalatori sau tehnicieni.

Sunteți curios cum arată interfața OJ Control? Suntem bucuroși să vă prezentam un demo. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări la office@markromania.ro.

Control de la distanță cu OJ Cloud

Doriți să vă controlați centrala de tratare a aerului de la distanță? Nu e nicio problemă! Pe lângă controlul cu OJ Touchscreen sau o conexiune web, unitatea de tratare a aerului poate fi operată și prin Cloud.

Soluția OJ Cloud face posibilă operarea unității de oriunde în lume printr-o conexiune complet securizată. Prin intermediul cloud-ului există o perspectivă directă asupra performanței centralei de tratare a aerului. Dacă performanța scade sau dacă apare o defecțiune, utilizatorul va fi anunțat prin e-mail. În acest fel, se poate gestiona de la distanta performanta unitatii sau orice eroare aparuta. Economii semnificative de timp și, prin urmare, economii de costuri pot fi realizate în acest fel.

Datorită unei conexiuni criptate securizate, OJ Cloud nu necesită un port de firewall separat. Toate unitățile de tratare a aerului Mark cu OJ Control de la versiunea de software MA6.52 au automat opțiunea de a se conecta la OJ Cloud.

Unitati-de-tratare-a-aerului-AHU-cu-telecomanda-OJ-Cloud-1
Unitati-de-tratare-a-aerului-AHU-cu-telecomanda-OJ-Cloud-2
Sistem Bus

Sistem Bus

Unitățile de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM și centralele de tratare a aerului AHU pot fi echipate standard cu o conexiune Modbus și BACnet. OJ control are, de asemenea, interfețe pentru următoarele bus systems:

  • Modbus RTU
  • Modbus TCP/IP
  • Internal web server
  • BACnet TCP/IP

Climat interior optim datorită unui control personalizat

Doriți să știți ce opțiuni există pentru controlul unităților dvs. de tratare a aerului? Atunci nu ezitați să ne contactați.

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.