Inapoi
Inapoi

Complexul studențesc AmstelHome dotat cu 5 unități de recuperare a căldurii de la Mark

Mark oferă complexului studenților un climat interior plăcut

Cu cinci unități de tratare a aerului Mark AIRSTREAM plug and play, fiecare cu o capacitate de 14.000 m³ pe oră, Mark Climate Technology oferă o cantitate maximă de 70.000 m³ de aer proaspăt pe oră studenților din noua lor reședință de studenți numită AmstelHome din Amsterdam, Țările de Jos. Acest lucru permite rezidenților să studieze, să doarmă și să se relaxeze într-un mediu cu un nivel confortabil de aer proaspăt.

Deoarece fluxul de aer la grile poate fi modificat, reglarea optimă este posibilă cu cantitatea maximă de aer proaspăt și zgomot minim. Pentru Mark Climate Technology a fost un proiect grozav să arate că, alături de clădirile industriale, poate furniza o ventilație adecvată și pentru școli, birouri și blocuri de apartamente. În plus, Mark Climate Technology adaugă valoare prin colaborarea cu CMK Luchttechniek pentru livrarea și instalarea conductelor de aer.

Unitatea de recuperare a căldurii Mark Airstream plug and play este proiectată pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de calitate ale tandardului RLT. Unitatea are un schimbător de căldură în contracurent cu o eficiență de 90%. Acest lucru asigură că 90% din energia extrasă este livrată în aerul proaspăt de alimentare. Datorită acestei eficiențe ridicate, în majoritatea cazurilor nu este necesară nicio postîncălzire. Acest lucru face ca Mark Airstream să fie o soluție durabilă pentru ventilația clădirilor. Pentru AmstelHome s-a făcut alegerea pentru o instalare în exterior, dar Mark Airstream este disponibil și ca instalare în interior. Controlul și citirea pot fi efectuate local, dar și de la distanță, prin intermediul unui afișaj portabil, computer sau sistem de management al clădirii.

AmstelHome-Amsterdam-Clima-interioara-optima-Mark-Climate-Technology-1
AmstelHome-Amsterdam-Clima-interioara-optima-Mark-Climate-Technology-2
AmstelHome-Amsterdam-Clima-interioara-optima-Mark-Climate-Technology-4
AmstelHome-Amsterdam-Clima-interioara-optima-Mark-Climate-Technology-3
AmstelHome-Amsterdam-Clima-interioara-optima-Mark-Climate-Technology-5
AmstelHome

AmstelHome

Reședința studentească AmstelHome s-a deschis în Amsterdam în septembrie 2015 și oferă celor 520 de studenți un apartament autonom cu bucătărie și baie. Unitățile au o suprafață de 21 m² oferind o experiență contemporană prin numeroasele facilități precum zone de studiu, o grădină comună, o cafenea și un teren de sport pe acoperișul complexului. Proprietatea este realizată de Verweij Mungra Vastgoed și construită de Jan Snel Flexibel Bouwen. Instalatorul Bogro Snelrewaard B.V. a realizat lucrările de instalare.

Ramuri

Sistemele HVAC Mark Climate Technology au o gama larga de aplicatii in diverse ramuri. Ne-ar face placere sa va spunem pentru fiecare sucursala cum echipamentele noastre de climatizare pot asigura un climat interior optim.

Ramuri

AIRSTREAM Unitate de Recuperare a Caldurii

Unitatea de recuperare a caldurii AIRSTREAM este disponibila in doua versiuni, atat pentru instalare in interior cat si in exterior. AIRSTREAM CFX este echipat cu un schimbator de caldura contracurent cu by-pass de inalta eficienta certificat. AIRSTREAM HWX este echipat cu un schimbator de caldura rotativ rezistent la coroziune.

AIRSTREAM Unitate de Recuperare a Caldurii