Inapoi
Inapoi

Fostă fabrică de zahăr din Groningen încălzită de încălzitoarele cu tub radiant Mark

De la fabrica de zahăr până la locația evenimentului

Fosta fabrică de zahăr este o locație veche de producție a Suikerunie, unde sfecla de zahăr era procesată în zahăr granulat. Astăzi, clădirea și terenul sunt folosite ca loc pentru evenimente. Clădirea, datând din 1913, a fost complet degajată, dându-i un aspect aspru la interior. Pentru a se asigura că vizitatorii la diferite evenimente experimentează o temperatură plăcută în clădire, instalatorul complet Drenth Installatietechniek a instalat calorifere cu tub radiant Mark INFRA.

Incalzire placuta

Încălzitoarele cu infraroșu care au fost instalate constau din patru încălzitoare cu tub radiant Mark INFRA LINE tip 90/44 cu o lungime de 40 de metri fiecare și două încălzitoare radiante INFRA tip 30/9 cu o lungime de 9 metri fiecare. Astfel, holul principal, restaurantul, cafeneaua, vestibulul și intrarea sunt încălzite confortabil. În plus, cinci extractoare de acoperiș Mark MDV BLUE asigură holului principal și restaurantului aer proaspăt suplimentar, care este furnizat prin pereții exteriori.

Datorită înălțimii clădirii și volumului mare care necesită încălzire, INFRA-urile eficiente energetic sunt o soluție extrem de potrivită pentru fosta fabrică de zahăr. S-a decis să se utilizeze dispozitive care nu provoacă mișcarea aerului și producând zgomot redus, pentru a oferi vizitatorilor o senzație confortabilă. Încălzitoarele cu tub cu infraroșu trebuiau să fie potrivite și pentru propan, deoarece în clădire nu există racord de gaz natural. Puterea totală a radiatoarelor este de 420 kW.

Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-5
Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-1
Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-2-1
Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-3
Fabrica-de-zahar-Groningen-Incalzire-Mark-Climate-Technology-4