Inapoi
Inapoi

Un climat interior plăcut pentru noul centru de distribuţie din Zeewolde

Mark Climate Technology a furnizat sistemele de climatizare pentru centrul de distribuție nou construit

Prin domnul vanPanhuis in Hoogeveen (NL), Mark Climate Technology a furnizat sistemele de climatizare pentru centrul de distribuţie nou construit din Zeewolde. Clădirea de aproximativ 18.000 m2 a primit calificativul BREEAM FOARTE BUN (***).

Patru aeroterme GS+ de înaltă eficienţă pe gaz asigură încălzirea halelor de distribuţie. Această unitate de condensare oferă o eficienţă mai mare de 106% (lower value). Căldura este generată printr-un arzător premix modulator (5:1), ceea ce conduce la un consum foarte scăzut de gaz.

Zece ventilatoare de recirculare ECOFAN W au fost instalate în combinaţie cu aerotermele de înaltă eficienţă. O combinaţie a acestor produse asigură un confort optim şi o bună distribuţie a căldurii în încăpere. ECOFAN W transportă pătura caldă sub acoperiş în zona ocupată. Ca urmare, camera se încălzeşte mai repede, iar consumul de gaz poate fi, în unele cazuri, redus cu până la 30%.

Două unităţi de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM HWX, amplasate pe acoperiş, asigură recuperarea căldurii şi ventilaţia birourilor. Unitate de recuperare a căldurii AIRSTREAM, respectă pe deplin cele mai recente cerinţe ale regulamentului ErP pentru produsele de ventilaţie. Unităţile sunt, de asemenea, furnizate standard cu Plug & Play.

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Mark Climate Technology continuă să se dezvolte, inclusiv în domeniul sustenabilității și al circularității. Din ce în ce mai des, oamenii urmăresc o certificare BREEAM pentru noua lor clădire. De aceea, o firmă independentă de inginerie pentru metodele de certificare BREEAM a evaluat produsele MARK. Pentru BREEAM-NC, produsele Mark Climate Technology pot obține până la 15 puncte.

Mark is BREEAM ready
Clima-interioara-optima-DC-Zeewolde-Mark-Climate-Technology-1
Clima-interioara-optima-DC-Zeewolde-Mark-Climate-Technology-2
Clima-interioara-optima-DC-Zeewolde-Mark-Climate-Technology-3
Clima-interioara-optima-DC-Zeewolde-Mark-Climate-Technology-4
Clima-interioara-optima-DC-Zeewolde-Mark-Climate-Technology-5