Inapoi
Inapoi

Loc de joacă interior încălzit cu panouri radiante Mark

Active Kids Adventure Park din Perth încălzit de panouri radiante Mark INFRA AQUA ECO

Locul de joacă interior recent deschis al Active Kids Adventure Park din Perth este încălzit cu panouri radiante de la Mark Climate Technology. Panourile de încălzire INFRA AQUA ECO sunt utilizate în combinație cu o pompă de căldură LPHW. Posibilitatea de încălzire LPHW (Low Pressure Hot Water) face din panourile radiante o soluție durabilă pentru încălzirea oricărei zone.

Antreprenorul de instalatii a fost Colco Plumbing & Heating din Perth. Director de proiect Colin Smith despre proiect: „Instalarea s-a dovedit a fi un mare succes. Panourile radiante funcționează foarte bine pentru zonele care sunt încălzite. De asemenea, arată atrăgător din punct de vedere vizual în parcul de aventură interior.”

Locul de joacă interior a fost finalizat la începutul anului 2023.

Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-1
Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-2
Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-3
Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-4
Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-5
Loc-de-joc-interior-Parc-aventura-caldura-apa-la-temperatura-scazuta-6
Panouri radiante INFRA AQUA ECO

Panouri radiante INFRA AQUA ECO

INFRA AQUA ECO este un panou de radiaţie alimentat cu apă, prevăzut cu un înveliş izolator din vată de sticlă. Acest înveliş izolator previne radierea căldurii în sus.

Panouri radiante oferă opţiunea de a încălzi fără să deplaseze aerul. În plus, căldura ajunge doar în locaţia în care este necesară. Scurta perioadă de încălzire şi temperatura scăzută a camerei pot duce la mari economisiri de energie. Panourile sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru încălzirea la temperaturi scăzute ale apei (40/30 ºC) folosind, de exemplu, o pompă de căldură.

INFRA AQUA ECO are o gamă largă de locaţii de instalare, atât în clădiri utilitare, cât şi industriale.

INFRA AQUA ECO panou radiant
Active Kids Adventure Park

Active Kids Adventure Park

Active Kids este un parc de aventuri plin de distracție pentru copii, situat într-o fermă din inima zonei rurale Perthshire (Schotland). Cu peste 20 de atracții în aer liber, există o mulțime de spațiu pentru a explora, alerga, ascunde și multă distracție.

Parcul a finalizat recent o extindere majoră a instalațiilor lor, încorporând o zonă de joacă interioară. Facilitatea interioară constă dintr-un loc de joacă de aventură tematic impresionant de căsuță în copac, cafenea cu terasă exterioară, magazin de jucării, două săli de petrecere interioare, bucătărie și zonă de birou.