Inapoi
Inapoi

Unitati de tratare a aerului pentru noua contructie De Tirrel

Unitățile de tratare a aerului Mark cu recuperare de căldură oferă centrului multifuncțional un climat interior plăcut

Mark Climate Technology a furnizat nu mai puțin de 37 de unități de tratare a aerului pentru noul centru multifuncțional „De Tirrel” din Winsum.

Un total de 14 unități de tratare a aerului AIRSTREAM HWX cu recuperare de căldură asigură clădirii aer proaspăt. Unitățile sunt echipate cu o roată termică rezistentă la coroziune cu o eficiență de până la 90%. Aceasta înseamnă că 90% din energia extrasă este eliberată în aerul proaspăt de alimentare. În plus, au fost selectate 23 de unități FLAT LINE de tavan HRV . Datorită înălțimii reduse a acestor unități, acestea sunt ideale pentru plasarea deasupra tavanelor suspendate. Toate unitățile sunt, de asemenea, echipate cu post-încălzire și răcire cu apă.

Datorită unui control complet integrat cu Modbus, unitățile pot fi accesate cu ușurință prin intermediul sistemului de management al clădirii.

Unitati-de-tratare-a-aerului-cu-recuperare-de-caldura-de-la-mark
Punere în funcțiune de către departamentul de service Mark

Punere în funcțiune de către departamentul de service Mark

În total, 37 de unități de tratare a aerului au fost puse în funcțiune de către departamentul de service al Mark Climate Technology. Departamentul de service Mark are o vastă experiență în domeniul service-ului și întreținerii echipamentelor de climatizare, dar poate efectua și punerea în funcțiune și asamblarea unităților noastre de tratare a aerului. Departamentul nostru de service cu tehnicieni STEK este certificat atât Scios, cât și VCA.

Departamentul de service al Mark
De Tirrel

De Tirrel

Centrul multifuncțional De Tirrel egazduieste printre altele, un azil de bătrâni, o gradinita, o școală și diverse cluburi sportive din Winsum. Este construit conform celor mai noi standarde și, prin urmare, este proiectat sa reziste in timp, cât și la cutremure.

Cladirea va fi inaugurata in 2023.

Sectorul Educației

Pe tema ventilației școlilor și a climatului interior plăcut pentru clădirile de învățământ, Mark Climate Technology este partenerul potrivit!

Soluții climatizare in educație

Sectorul Utilitate

Fiecare clădire are un aparat diferit. Fie că este vorba de clădiri de birouri, magazine, săli de sport sau spitale, Mark Climate Technology are soluția perfectă de climatizare pentru fiecare.

Soluții climatice pentru Utilitate