Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark livreaza unitati de recuperare a caldurii catre Grupul Leiber din Ruda Śląska

Mark Climate Technology a instalat doua unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream la hala de productie a Grupului LEIBER din Ruda Śląska (Polonia).

Grupul Leiber proiecteaza, dezvolta si produce componente metalice usoare pentru diverse aplicatii industriale. Compania a fost infiintata in 1965 si are sediul in Emmingen-Liptingen (Germania), avand unitati de productie in Ruda Śląska (Polonia).

La locul de productie din Polonia au fost instalate doua unitati Mark Airstream CFX de recuperare a caldurii. Ambele unitati de recuperare a caldurii sunt echipate cu schimbator de caldura contracurent care are o eficienta de 90%. Asta inseamna ca 90% din energia descarcata este transmisa inapoi la alimentarea cu aer proaspat.

Fiecare dintre unitatile Mark Airstream a fost suplimentar prevazuta cu un modul de incalzire cu in condensatie cu eficienta mare G +, utilizat ca modul de incalzire suplimentara, in cazul acestei aplicatii. Din acest motiv, dispozitivul va fi in operare cu sarcina partiala in cea mai mare parte a timpului. Acest lucru permite automat cea mai mare eficienta a unitatii.

Mark Airstream este prevazut cu un sistem integrat de control “plug and play”, care este de asemenea echipat cu un server web incorporat, astfel incat unitatea de recuperare a caldurii poate fi monitorizata de la distanta.

Ambele unitati de recuperare a caldurii au fost fabricate in conformitate cu Ecodesign EU1253 / 2018 si sunt certificate Eurovent si RLT Richtlinie-01. Unitatile livreaza 22.000 m3/h si 11.500 m3/h de aer proaspat.

© Mark 2023 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies