Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark livreaza o centrale tratare aer (CTA) pe baza de gaz, unei companii de prelucrare a hartiei din Peru

La inceputul anului 2018, Mark a livrat o CTA 35-25 unei companii de prelucrare a hartiei din Peru. Unitatea furnizeaza 32.000 m3/h de aer si este echipata cu doua module de incalzire cu eficienta ridicata G+200. Modularea amortizoarelor de recirculare ofera optiunea de a recircula aerul din cladire si, prin urmare, reduce consumul global de gaz al unitatii. In mod standard, seria Mark AHU (CTA) este fabricata din panouri din aluminiu rezistente la apa. Cu schimbatoarele de caldura din otel inoxidabil ale modulelor de incalzire cu condensare Mark G+, aceasta ofera o solutie excelenta pentru mediul umed si de coasta din Lima, Peru.

Unitatea a fost impartita in patru sectiuni pentru transportul economic într-un container standard de 40FT. Pe site-ul din Peru, CTA a fost asamblata de echipa locala de servicii a clientului. Datorita designului modular simplu si a sistemului de control Plug and Play, masina a fost pusa in functiune fara interventia personalului Mark. Reglarea finala si punerea in functiune finala a sistemului de control ar putea fi realizate de la HQ Mark din Olanda, datorita tehnologiei integrate de webserver.

Centrale tratare aer este utilizata pentru incalzirea unui depozit nou, la o temperatura de 35 de grade Celsius. Aceasta temperatura este necesara pentru uscarea ulterioara a produselor fabricate din hartie.

O a doua unitate a fost recent comandata.

© Mark 2022 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies