Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark livreaza intregul pachet magazinului pentru amenajarea locuintei Leroy Merlin

Mark Climate Technology livreaza intregul pachet magazinului pentru amenajarea locuintei Leroy Merlin

Mark Climate Technology a livrat un intreg pachet de echipamente de control al climei la Leroy Merlin. Magazinul cu produse pentru amenajarea locuintei, de origine franceza, a deschis o noua sucursala in Wroclaw (Polonia) in aprilie 2016. Sase produse diferite ale producătorului olandez Mark Climate Technology au fost alese pentru a asigura incalzirea si ventilatia cladirii  de 10.000 m2.

Pentru incalzirea cladirii 26 de aeroterma cu agent termic Tanner MDA au fost instalate, cu o capacitate totala de 1.500 kW. In plus, panourile radiante cu agent termic Infra Aqua Design sunt acolo pentru a oferi caldura placuta acolo unde este necesar. Utilizarea incalzirii radiante face ca temperatura perceputa sa fie mai mare decat temperatura efectiva a incaperii. Acest lucru, in combinatie cu o periaoda scurta de incalzire, poate genera economii semnificative de energie. Au fost livrate un total de 60 de metri de panouri radiante.

IMG_0877 IMG_0881

La intrarile si iesirile magazinului de amenajari ale locuintei au fost instalate 16 perdele de aer cu agent termic Mark Easyair. Acestea impiedica aerul rece sa intre in interiorul cladirii, pastranduse astfel aerul cald in interior. De asemenea, 11 destartificatoare Ecofan asigura recircularea aerului impiedicand caldura sa ramana sub tavan.

IMG_0872 IMG_0885

Pentru ventilarea cladirii au fost instalate doua unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream HWX cu debit de aer de 3000 m3/h si 4500 m3/h. Eficienta unitatilor echipate cu schimbatoare de caldura rotative rezistente la coroziune este de pana la 90%. Aceasta inseamna ca 90% din energia produsa este furnizata aerului proaspat aspirat.

In plus, o aeroterma cu agent termic si ventilator centrifugal Tanner MDC cu un debit de aer de  9000 m3 / h, a fost instalat. Aceasta unitate este echipata cu un ventilator cu turatie variabila EC cu nivel scazut de zgomot, care poate oferi economii de energie de pana la 50% la sarcina partiala.

IMG_0873 IMG_0879

Toata gama de produse pentru controlul climei includ cutii speciale de control care functioneaza atat in functie de temperatura camerei si temperaturii de intrare constanta precum si pe baza debitului de aer masurat prin nivelul de CO2. La cererea clientului, pentru a ramane aproape de aspectul Leroy Merlin, toate unitatile au fost vopsite in alb.

Intreaga instalatie a fost finalizata in 8 saptamani.

© Mark 2022 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies