În sectorul ospitalității, crearea unui climat interior plăcut este foarte importantă. La urma urmei, oaspeții trebuie să se simtă confortabil într-un restaurant, hotel, bar sau cafenea. Un sistem de climatizare nu numai că asigură încălzirea și răcirea camerei sau clădirii, dar îmbunătățește și calitatea aerului din instalație.
Climatul interior al unui hotel este supus așteptărilor și dorințelor diferiților utilizatori. Nu doar pentru camerele de hotel, ci și pentru restaurant, bucătărie, hol și săli de conferințe. Este important să se realizeze un climat interior optim pe tot parcursul. Toate aceste spatii trebuie sa fie prevazute cu incalzire, racire si ventilatie in mod specific. Calitatea sănătoasă a aerului și un nivel scăzut de zgomot sunt, de asemenea, importante atunci când alegeți un sistem de climatizare pentru hoteluri.
Unitățile de tratare a aerului de la Mark Climate Technology sunt deosebit de potrivite pentru reglarea climatului interior al hotelurilor. De exemplu, unitatea de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM asigură încălzire, răcire și ventilație. Această unitate de recuperare a căldurii are o eficiență de până la 90%. Înseamnă că 90% din energia extrasă este adăugată aerului proaspăt de alimentare. Pentru o funcționare eficientă și corectă, unitățile sunt echipate cu un control complet integrat: controlul OJ-Air2. Acest control este programat in functie de fiecare proiect in parte, făcând aceste unități o alegere eficientă din punct de vedere energetic!
O bună extracție a aerului este de mare importanță pentru bucătăria unui restaurant (hotel). Pentru aceasta poate fi folosit un extractor de acoperiș MDV BLUE. De asemenea, proiectăm unități de tratare a aerului complet personalizate pentru extracția și ventilația bucătăriilor hotelurilor și restaurantelor. Acestea sunt echipate cu filtre de grăsime și de carbon pentru filtrarea prafului fin și a aerului de gătit.
Ușile unui restaurant sau cafenea sunt deschise și închise în mod regulat de persoanele care intră și ies. În acest proces se pierde multă căldură. Această pierdere de căldură poate fi prevenită folosind perdele de aer. Perdelele de aer creează o separare între aerul rece exterior și aerul cald din interior. La intrarea în cameră, vizitatorul experimentează imediat o temperatură confortabilă. In plus, aparatele asigura ca praful, mirosurile neplacute si insectele din exterior sa nu intre. În acest fel, un restaurant își poate deschide porțile într-un mod eficient din punct de vedere energetic.
Vedeți perdelele de aer de la MarkPentru hotel The Market, două unități de recuperare a căldurii Mark Airstream vor oferi încălzire, răcire și aer curat.
Vizualizați această proiectMark Climate Technology a furnizat un AIRSTREAM CFX pentru controlul climatizării restaurantului The Ranch.
Vizualizați această proiectFiecare restaurant, hotel sau bar are un aspect și o suprafață diferită. Ca urmare, soluția climatică va diferi în funcție de proiect. Mark Climate Technology este bucuros să vă sfătuiască!