Inapoi
Inapoi

Mark is BREEAM ready!

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Mark Climate Technology continuă să se dezvolte, inclusiv în domeniul sustenabilității și al circularității. Din ce în ce mai des, oamenii urmăresc o certificare BREEAM pentru noua lor clădire. De aceea, o firmă independentă de inginerie pentru metodele de certificare BREEAM a evaluat produsele MARK. Pentru BREEAM-NC, produsele Mark Climate Technology pot obține până la 15 puncte.

Ce este BREEAM?

BREEAM-NC ( BREEAM International New Construction) este o metodă de evaluare şi certificare a durabilităţii unei clădiri. BREEAM-NC este împărţit în 9 categorii principale (a se vedea graficul de mai jos). Fiecare categorie este împărţită într-un număr de subcategorii, fiecare cu criterii proprii. Dacă aceste criterii sunt îndeplinite, se poate obţine un anumit număr de puncte (credite). În plus, fiecare categorie are un anumit factor de ponderare. Pe baza punctelor obţinute şi a factorului de ponderare, unei clădiri i se acordă un scor de la “pass” (o stea) la “outstanding” (cinci stele).

Cerinţele sunt mai ridicate decât cerinţele legii, făcând clădirile clasificate BREEAM sa fie medii mai durabile care îmbunătăţesc bunăstarea oamenilor care locuiesc şi lucrează în ele, ajută la protejarea resurselor naturale şi la realizarea unor investiţii imobiliare mai atractive.

Un singur furnizor pentru  sistemul dvs. complet de climatizare

Un singur furnizor pentru sistemul dvs. complet de climatizare

Mark Climate Technology se concentrează pe controlul climatizării clădirilor din 1945. Mark furnizează acum o gamă larga de peoduse în domeniul încălzirii, răcirii și ventilației. Astfel, clienții nostri se pot baza pe un singur furnizor pentru sistemul lor complet de climatizare.

Consilierii noștri tehnici sunt bucuroși să vă ajute cu soluția perfectă de climatizare pentru proiectul dumneavoastră BREEAM. Astfel nu doar ca o să câștigați puncte pentru certificare, ci și o să creați un climat interior plăcut pentru utilizatori. Pentru sfaturi, vă rugăm să ne contactați la office@markromania.ro sau +40 (0)265-266.332.

Descărcați o broșură

Mai mult decat o simplă certificare

O certificare BREEAM oferă o dimensiune suplimentară unei clădiri. Dar ce înseamnă asta de fapt?

  1. Costuri de funcţionare reduse
    Deoarece consumul de apă şi energie (printre altele) a fost atent luat în considerare înainte şi în timpul construcţiei unei clădiri, sunteţi asigurat în privinţa unei clădiri eficiente din punct de vedere energetic, care vă va aduce beneficii în viitor.
  2. Creşterea bunastării şi a productivităţii
    Datorită sistemelor de control climatic selectate corect, aţi investit într-un climat interior optim. Acest lucru se traduce direct prin performanţa şi sănătatea persoanelor care îşi desfăşoara activitatea în clădire.
  3. Investiţii în viitor
    Un certificat BREEAM este, de asemenea, un instrument excelent de marketing. Investind într-o clădire durabilă, investiţi şi în imaginea companiei şi, împreună cu aceasta, în viitorul dumneavoastră. O afacere care se profilează ca fiind durabilă îşi consolidează poziţia pe piaţă.