Inapoi
Inapoi

Certificare Eurovent pentru întreaga gamă de unități de tratare a aerului MARK

Certificare Eurovent pentru unități de tratare a aerului

Pe lângă unitățile de recuperare a căldurii Mark AIRSTREAM, întreaga gamă de unități de tratare a aerului Mark AHU este acum certificată conform mărcii de calitate EUROVENT. Această etichetă energetică europeană pentru unitățile de tratare a aerului clasifică un tip de UTA pe diferite puncte pe baza standardelor europene NEN-EN 1886 (proprietăți mecanice) și NEN-EN 13053 (valori nominale și performanță).

Pentru a se asigura că toți furnizorii folosesc aceeași metodă de testare și, mai ales, își mențin calitatea, EUROVENT efectuează un control. În plus, companiile sunt verificate în mod regulat dacă îndeplinesc în continuare cifrele raportate măsurate. În acest fel, clientul este întotdeauna garantat de un produs de înaltă calitate.

Centrale Tratare Aer Mark AIRSTREAM AHU

Centrale Tratare Aer Mark AIRSTREAM AHU

Mark a dezvoltat o gamă de centrala de tratare a aerului (CTA) cu mai multe opţiuni pentru o mare varietate de aplicaţii. De la o centrale tratare aer simplă până la o centrale tratare aer complet controlată automată potrivită pentru uzul în exterior sau în interior. Opțional sunt disponibile diferite sisteme de încălzire. De asemenea, este posibila optiunea de recuperare a caldurii sau de racire. Pentru încălzire, răcire și ventilație durabile, Mark AIRSTREAM AHU poate fi combinat cu una sau mai multe pompe de căldură.

Centrale Tratare Aer Mark AIRSTREAM AHU

Un climat interior plăcut pentru clădirea dumneavoastra ?

Specialiștii de la Mark Climate Technology sunt bucuroși să vă ofere sfaturi fără caracter obligatoriu. Contactează-ne.

Persoana de contact(Required)
Adresa
This field is for validation purposes and should be left unchanged.