Inapoi
Inapoi

Capacitatea de producție a Mark Climate Technology s-a dublat

Mașini de ultimă generație

În ultimele luni, Mark Climate Technology si-a extins gama de utilaje cu două mașini de producție Trumpf noi-nouțe. Odată cu sosirea mașinii automate de îndoit TruBend Center 7030 și a dispozitivului de debitat cu laser cu fibre TruLaser 1030, capacitatea departamentului de pre-producție este dublată.

Masina de debitat cu laser

TruLaser 1030 poate tăia rapid și eficient folosind cea mai recentă tehnologie cu fibre. Deoarece mașina cu laser este legată de depozitul TruStore, se obțin timpi scurti de livrare, iar tăierea cu laser poate avea loc fără operator zi si noapte. TruLaser este, de asemenea, echipat cu o bandă transportoare (Partmaster) care sorteaza eficient și ergonomic piesele tăiate.

Masina-de-taiat-cu-laser-cu-fibra-Trumpf-TruLaser

Masina de indoit

Mașina de îndoit automată TruBend Center 7030 are o precizie dimensională ridicată datorită sistemului automat de măsurare a unghiurilor. Datorită sistemului automat de schimbare a sculelor, timpii de schimbare sunt scurti. Dispunand de încărcarea automata a materiei prime și descărcarea produselor finite, aceasta masina poate realiza productia si fara personal.

Datorită noului software (TruTops Boost Software), atât mașina de debitat cu laser, cât și mașina de îndoit pot fi programate într-un singur program. Programul de îndoire poate fi generat automat dintr-un desen 3D.

Centrul-automat-de-indoire-Trumpf-TruBend

Avantajele mașinilor noi de producție

  • Timp scurt de productie
  • Producție fără personal
  • Precizie dimensională ridicată
  • Reducerea deșeurilor reziduale
  • De ultimă generatie
Producem sistemul dvs. complet de climatizare

Producem sistemul dvs. complet de climatizare

Din fabricile noastre din Olanda și Irlanda, Mark Climate Technology produce o gamă de top de produse pentru încălzirea, răcirea și ventilarea clădirilor mari. Mark proiectează și produce toate produsele în interior, așa că oferim un produs solid în care calitatea este pe primul loc. Pe lângă dispozitivele noastre standard de climatizare, putem furniza și soluții personalizate. Prin urmare, este nevoie de un singur furnizor pentru sistemul dumneavoastră complet de climatizare.

Despre Mark
fabrica-Mark-Climate-Technology-unitate-recuperare-caldura
fabrica-Mark-Climate-Technology-pre-productie
fabrica-Mark-Climate-Technology-module-incalzire
fabrica-Mark-Climate-Technology-prelucrarea-tablei
fabrica-Mark-Climate-Technology-depozit
fabrica-Mark-Climate-Technology-aparate-de-incalzire-cu-aer-cald
fabrica-Mark-Climate-Technology-AHU-pentru-tratarea-aerului
fabrica-Mark-Climate-Technology-sudare
Tur-virtual-3D-tour-fabrica-Mark-Clime-Technology