Inapoi
Inapoi

Tur virtual 3D al fabricii Mark

Vă interesează cum arată locația de producție a Mark Climate Technology?

Din fabrica noastră din Veendam, în nordul Olandei, Mark Climate Technology produce o gamă de top de produse pentru încălzirea, răcirea și ventilarea clădirilor mari. Ești curios cum arată? În 2020, fiecare metru al fabricii noastre de producție a fost scanat cu o cameră 3D. Acest lucru face posibilă trecerea virtuală prin fabrica noastră. Imaginile 3D pot fi vizualizate și prin Google Street View și/sau cu ochelari VR.

Vizualizați turul nostru virtual 360°

Mark Climate Technology

Mark Climate Technology

Din 1945 ne concentrăm pe controlul climatic al clădirilor mari. În acesti ani, ne-am dezvoltat ca lider de piață în Țările de Jos și nu numai. De asemenea, oferim clienților noștri internaționali o calitate de neegalat în controlul climatizării. The Mark Holding este format din șase companii: șase locații de vânzări și servicii în Țările de Jos, Germania, Belgia, Irlanda, Polonia și România și două locații de producție: una în Țările de Jos și una în Irlanda.

Produsele Mark Climate Technology se caracterizează prin faptul ca sunt robuste si fiabile. Mark proiectează și produce toate produsele intern, astfel încât să achizitionati un produs solid unde calitatea este primordială.

Vezi gama noastra de produse
fabrica-Mark-Climate-Technology-AHU-pentru-tratarea-aerului
fabrica-Mark-Climate-Technology-pre-productie
fabrica-Mark-Climate-Technology-unitate-recuperare-caldura
fabrica-Mark-Climate-Technology-sudare
fabrica-Mark-Climate-Technology-module-incalzire
fabrica-Mark-Climate-Technology-prelucrarea-tablei
fabrica-Mark-Climate-Technology-aparate-de-incalzire-cu-aer-cald
fabrica-Mark-Climate-Technology-depozit