Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

NOU: Termostate inteligente de la Mark

Conectati-va la distanta cu termostatul

Nou in sorimentul nostru de automatizari sunt termostatele controlate prin Internet (web based). Acesta permite conectarea la distanta cu termostatul prin intermediul unui browser web sau al unei aplicatii mobile. In acest fel, puteti utiliza termostatul oriunde in lume cu un telefon, tableta sau laptop/calculator.

Optitherm+

Cu ajutorul unui termostat digital Ceas Optitherm+, un incalzitor de aer poate fi controlat pe baza temperaturii camerei. Folosind un modul Web optional, este posibil sa controlati de la distanta unitatile cu o aplicatie pentru telefonul mobil si tableta (disponibil în curând). In combinatie cu Interface+, este posibila si o conexiune cu Modbus la BMS (sistemul de management al cladirii) si astfel puteti citi si modifica setarile Optitherm+.

Potrivit pentru urmatoarele incalzitoare de aer Mark:

PinTherm Connect

Pintherm Connect este un termostat digital de camera cu functie de ceas saptamanal. Controlerul este echipat cu un contact on/off si o iesire de 0-10VDC. Ambele semnale sunt reversibile, astfel incat comanda este potrivita pentru incalzire si racire. Termostatul poate fi conectat la sistemul de management al cladirii (BMS). Setarile termostatului pot fi citite si/sau modificate cu Modbus sau Ethernet. In acest fel, puteti controla Remote PinTherm Connect de la distanta prin intermediul browserului web de pe telefonul mobil, pe tableta sau pe laptop / computer!

Potrivit pentru urmatoarele unitati Mark:

PinTherm Infra Connect

Pintherm Infra Connect este un termostat digital de camera pentru a porni/dezactiva Infra sau pentru controlul inalt/jos sau modula in functie de temperatura camerei. Termostatul poate fi conectat la sistemul de management al cladirii (BMS). Setarile termostatului pot fi citite si/sau modificate cu Modbus sau Ethernet. In acest fel, puteti controla dispozitivul PinTherm Infra Connect de la distanta prin intermediul browserului web de pe telefonul mobil, tableta sau laptop/computer!

Potrivit pentru urmatoarele unitati Mark:

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati departamentul nostru de vanzari la telefonul +40 (0)265-266.332.

© Mark 2020 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies