Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark este pregatit pentru BIM!

Produsele Mark Climate Technology acum disponibile pentru proiectele BIM

Ce este BIM?

BIM (Building Information Modeling) este o platforma software online unde toate informațiile despre un proiect de constructie pot fi stocate intr-un singur model 3D digital. In acest model, toate partile implicate, cum ar fi arhitectii, antreprenorii si instalatorii, pot vedea si edita toate informatiile care sunt de inportanta pentru ei. Deoarece informatiile despre proiect sunt intotdeauna actuale si disponibile pentru toata lumea, sansele de greseli in timpul procesului de constructie vor fi reduse semnificativ.

Mark Climate Technology este acum, de asemenea, pregatit pentru BIM. Primele produse sunt acum disponibile in una dintre cele mai mari biblioteci internationale BIM: MEPcontent. MEPcontent ofera fisiere Revit si CAD gratuit.

Urmariti filmul de mai jos pentru prezentarea Mark pe MEPcontent.

Pe MEPcontent sunt disponibile toate tipurile de generatoare pe gaz GS+ – eficienta ridicata  si pentru ventilatoarele de acoperis MDV Blue.

Cu o eficienta > 106% (valoare mai mica), GS + este potrivit pentru a incalzi garajele, depozitele, centrele de distributie si showroom-urile. Ventilatorul Mark MDV Blue este potrivit pentru extragerea aerului din cladiri si prezinta cele mai recente evolutii in domeniul ventilatoarelor.

In perioada urmatoare, mai multe produse standard de la Mark vor fi disponibile pentru BIM.

Fisierele RFA, DWG si IFC ale produselor Mark pot fi descarcate de pe MEPcontent.eu.

© Mark 2022 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies