Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark Climate Technology contribuie la tranzitia energetica

Produsele Mark Climate Technology pregatite pentru hidrogen gaz (H2)

Tranzitia energetica este un subiect fierbinte. Cea mai mare parte a energiei pe care o folosim în prezent provine de la combustibilii fosili. Acest lucru provoaca multa paguba naturii si mediului. Trecerea de la combustibilii fosili la energia durabila, ar trebui sa garanteze ca schimbarile climatice sunt restranse cat mai mult posibil.

In efortul de a deconecta sute de mii de cladiri din Olanda de la gaze naturale în urmatorii ani, gazul pe baza de hidrogen va aduce o contributie valoroasa. Mark Climate Technology va juca, de asemenea, un rol în acest lucru. Compania din Veendam (Olanda) se concentreaza in prezent asupra dezvoltarii incalzitoarelor de aer alimentate cu hidrogen.

Cercetarile au aratat ca reteaua olandeza de gaze este de asemenea potrivita pentru hidrogen. Cu o retea densa fara precedent, aceasta ofera oportunitati enorme pentru viitor. Cu toate acestea, incalzitoarele pe gaz cu hidrogen sunt inca într-un stadiu incipient.

Recent, Mark Climate Technology a lansat primele teste. Proprietatile de combustie ale hidrogenului difera enorm de cele ale gazului natural cunoscut. De exemplu, rata de combustie a hidrogenului este mult mai mare. Departamentul de cercetare si dezvoltare investigheaza acest lucru si face ajustarile necesare.

Se asteapta ca Mark sa poata livra primele incalzitoare de GS+ hidrogen gazos in acest an. Deoarece dispozitivele sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon si nu produc emisii, joaca un rol important in tranzitia energetica. In prezent, incalzitoarele de aer GS+ sunt deja adecvate pentru un gaz in care a fost adaugat gaz de hidrogen de 40%.

© Mark 2021 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies