Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark Airstream este acum disponibil și pentru proiectele BIM

Mark își extinde pachetul de modele 3D BIM cu unități de recuperare a căldurii

De astăzi, sunt disponibile și modele 3D BIM ale unităților de recuperare a căldurii Mark Airstream. Aceste unități certificate Eurovent sunt disponibile în două versiuni (CFX și HWX), atât pentru instalații interioare, cât și pentru exterior.

AIRSTREAM CFX este echipat în mod standard cu un schimbător de caldura contraflux certificat de mare eficiență cu bypass. Există 12 tipuri, care variază în volumul de aer, de la 600 m3 / h la 30.000 m3 / h, care pot fi opțional echipate cu un post-încălzitor, un sistem de răcire și / sau un amortizor de aer exterior.

AIRSTREAM HWX este echipat standard cu o roată termică rezistentă la coroziune. Există 9 tipuri care variază în volumul de aer de la 1500 m3 / h la 45.000 m3 / h, care pot fi efectuate opțional cu reîncălzitor, răcitor, supapă de aer extern și / sau supapă de recirculare.

Toate aceste configurații ale Mark AIRSTREAM pot fi descărcate ca fișiere Revit .RFA, AutoCAD .DWG și .IFC în biblioteca online BIM MEPcontent.com și în curând și pe site-ul nostru.

BIM (Modelarea informațiilor de construcție)

BIM (Building Information Modeling) este o platformă software online în care toate informațiile despre un proiect de clădire sunt gestionate într-un model 3D digital. În acest model, toate părțile implicate, cum ar fi arhitecții, antreprenorii și instalatorii, pot consulta simultan și schimba informațiile care le sunt importante.

© Mark 2021 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies