Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Loc de joacă interior încălzit cu panouri radiante Mark

Active Kids Adventure Park din Perth încălzit de panouri radiante Mark INFRA AQUA ECO

Locul de joacă interior recent deschis al Active Kids Adventure Park din Perth este încălzit cu panouri radiante de la Mark Climate Technology. Panourile de încălzire INFRA AQUA ECO sunt utilizate în combinație cu o pompă de căldură LPHW. Posibilitatea de încălzire LPHW (Low Pressure Hot Water) face din panourile radiante o soluție durabilă pentru încălzirea oricărei zone.

Antreprenorul de instalatii a fost Colco Plumbing & Heating din Perth. Director de proiect Colin Smith despre proiect: „Instalarea s-a dovedit a fi un mare succes. Panourile radiante funcționează foarte bine pentru zonele care sunt încălzite. De asemenea, arată atrăgător din punct de vedere vizual în parcul de aventură interior.”

Locul de joacă interior a fost finalizat la începutul anului 2023.

Active Kids Adventure Park

Active Kids este un parc de aventuri plin de distracție pentru copii, situat într-o fermă din inima zonei rurale Perthshire (Schotland). Cu peste 20 de atracții în aer liber, există o mulțime de spațiu pentru a explora, alerga, ascunde și multă distracție.

Parcul a finalizat recent o extindere majoră a instalațiilor lor, încorporând o zonă de joacă interioară. Facilitatea interioară constă dintr-un loc de joacă de aventură tematic impresionant de căsuță în copac, cafenea cu terasă exterioară, magazin de jucării, două săli de petrecere interioare, bucătărie și zonă de birou.

© Mark 2023 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies