Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark is BREEAM ready!

Solutii de climatizare pentru constructii durabile

Mark Climate Technology continuă să se dezvolte, inclusiv în domeniul sustenabilității și al circularității. Din ce în ce mai des, oamenii urmăresc o certificare BREEAM pentru noua lor clădire. De aceea, o firmă independentă de inginerie pentru metodele de certificare BREEAM a evaluat produsele MARK. Pentru BREEAM-NC, produsele Mark Climate Technology pot obține până la 15 puncte.

Citiți toate informatiile despre asta în broșura noastră extinsă BREEAM-NC

Ce este BREEAM?

BREEAM-NC ( BREEAM International New Construction) este o metodă de evaluare şi certificare a durabilităţii unei clădiri. BREEAM-NC este împărţit în 9 categorii principale (a se vedea graficul de mai jos). Fiecare categorie este împărţită într-un număr de subcategorii, fiecare cu criterii proprii. Dacă aceste criterii sunt îndeplinite, se poate obţine un anumit număr de puncte (credite). În plus, fiecare categorie are un anumit factor de ponderare. Pe baza punctelor obţinute şi a factorului de ponderare, unei clădiri i se acordă un scor de la “pass” (o stea) la “outstanding” (cinci stele).

Cerinţele sunt mai ridicate decât cerinţele legii, făcând clădirile clasificate BREEAM sa fie medii mai durabile care îmbunătăţesc bunăstarea oamenilor care locuiesc şi lucrează în ele, ajută la protejarea resurselor naturale şi la realizarea unor investiţii imobiliare mai atractive.

Un singur furnizor pentru  sistemul dvs. complet de climatizare

Mark Climate Technology se concentrează pe controlul climatizării clădirilor din 1945. Mark furnizează acum o gamă larga de peoduse în domeniul încălzirii, răcirii și ventilației. Astfel, clienții nostri se pot baza pe un singur furnizor pentru sistemul lor complet de climatizare.

Consilierii noștri tehnici sunt bucuroși să vă ajute cu soluția perfectă de climatizare pentru proiectul dumneavoastră BREEAM. Astfel nu doar ca o să câștigați puncte pentru certificare, ci și o să creați un climat interior plăcut pentru utilizatori. Pentru sfaturi, vă rugăm să ne contactați la office@markromania.ro sau +40 (0)265-266.332.

Brochures

© Mark 2022 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet | Cookies