Search
Limba
Menu
Lider de piata in TEHNICA CLIMATIZĂRII

Mark Climate Technology ofera studentilor un camin studentesc modern, in Amsterdam cu climat interior confortabil

Cu cinci unitati de tratare a aerului Mark Airstream plug and play, fiecare cu o capacitate de 14.000 m³/h, Mark Climate Technology pune la dispozitie un maxim de 70.000 m³ aer proaspat pe ora pentru studenti in noua lor resedinta de studenti numita AmstelHome in Amsterdam,Olanda. Acest lucru permite locuitorilor sa studieze, as doarma si sa se relaxeze intr-un mediu in care există un nivel confortabil de aer proaspat. Deoarece fluxul de aer la grilele poate fi setat, reglare optima este posibila in care cantitatea de aer proaspat este maxima si gradul de zgomot este minim. Pentru Mark Climate Tehnology a fost un proiect minunat pentru a arata ca pe langa cladirile industriale se poate furniza o ventilatie adecvata pentru scoli, birouri si blocuri de apartamente, de asemenea. În plus, Mark Climate Tehnology adauga valoare prin colaborarea cu CMK Luchttechniek pentru livrarea si instalarea tubulaturii.

Unitatea de recuperare a caldurii Mark Airstream plug and play este conceputa pentru a satisface cele mai inalte cerinte de calitate ale RLT-standard. Unitatea are un schimbator de caldura contracurent cu un randament de 90%. Acest lucru asigura ca 90% din energia evacuata este livrata aerului proaspat introdus. Datorită acestei randament ridicat, nu este necesaraincalzire dupa in cele mai multe cazuri. Acest lucru face ca Mark Airstream sa fie o solutie durabila pentru ventilarea cladirilor. Pentru AmstelHome alegerea a fost facuta pentru o instalatie in exterior, dar Mark Airstream este de asemenea disponibila si pentru varianta de instalare in interior. Controlul si citirea se poate face la nivel local, dar este posibil si la distanta prin intermediul unei telecomenzi cu afisaj, computer sau sistem de management al cladirii.

AmstelHome

Caminul de studenti AmstelHome deschis in Amsterdam, in septembrie 2015 si ofera celor 520 de studenti un apartament de sine statator, cu bucatarie si baie. Unitatile de locuit au o suprafata de 21 m² care ofera o experienta contemporana prin multe facilitati, cum ar fi camere de studiu, o gradina comuna, o cafenea mare si un teren de sport pe acoperisul complexului. Proprietatea este realizat de Verweij Mungra Vastgoed si construita de catre Jan Snel Flexibel Bouwen. Instalatorul Bogro Snelrewaard BV este cel care a realizat lucrarile de instalare.

© Mark 2018 | Disclamer | Conditii livrare | Disclamer | Declaratie de Confidentialitate | Newsnet